راهنمای نویسندگان

شیوه‌نامه نگارش و ارسال مقاله

الف) ضوابط کلی

۱. مجله تحقیقات حقوقی هر سه ماه یک‌بار به انتشار مقالات علمی- پژوهشی در زمینه‌های مختلف حقوقی و مباحث مرتبط با این رشته می‌پردازد.

1. ارسال و پیگیری مقالات صرفاً از طریق سامانه پند به نشانی http://scj.sbu.ac.ir/index.php/researchejuridique امکان‌پذیر است. از همین رو خواهشمند است از هرگونه ارسال نسخه کتبی مقاله به دفتر مجله یا ارسال ایمیل‌های محتوی مقاله به آدرس ایمیل مجله خودداری شود.
  2. مسئولیت صحت مطالب و منابع مندرج در مقاله به عهده نویسنده یا نویسندگان آن است.
  3. فصلنامه در پذیرش، رد و ویرایش مقالات آزاد است.
  4. نویسنده با ارائه مقاله به مجله، کلیه حقوق مادی آن را به دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده حقوق و مجله تحقیقات حقوقی واگذار می‌نماید.
  5. مقالات دریافتی پس از ارجاع به داوری قابل‌استرداد نخواهد بود.
  6. دانشجویان الزاما بایستی همراه با یکی از استادان عضو هیات علمی مقاله ارائه نمایند.
  7. نوع داوری فصلنامه به صورت بی نام و حداقل دو داور می باشد.
  8. به‌منظور ثبت الکترونیک مقاله، شما نیازمند یک فایل از مقاله خود به صورت بی­نام می­­باشید.
  9.  در قسمت «نامه پوششی» نام و نام خانوادگی، رتبه علمی، دانشگاه محل تحصیل، ایمیل و شمارۀ تلفن نویسندگان مسئول به فارسی و انگلیسی درج خواهد شد؛
  10. در هنگام ثبت مقالات دارای بیش از یک نویسنده، در قسمت «فایل ضمیمه»، ارسال فایل حاوی اسکن تأییدیه هئیت علمی (به عنوان نویسنده مسئول) الزامی می باشد.
  11. در قسمت «صفحه عنوان»، درج عنوان مقاله به فارسی و انگلیسی الزامی می­باشد.

ب) شرایط محتوایی

1. مقاله می‌بایست در حوزه‌های مرتبط با موضوع فصلنامه باشد.
  2. مقاله بایستی واجد درجه علمی- پژوهشی تلقی گردد.
  3. نوع مقالاتی که برای چاپ ارسال می‌شود باید محصول تحقیقات نویسندگان و متضمن دست آورد علمی جدید با تکیه‌ بر نتایج عملی باشد.
  4. مقاله نمی‌بایست قبلاً در مجلات داخل کشور چاپ‌شده و یا هم‌زمان به نشریه داخلی دیگری ارسال‌شده باشد.

۵. ازآنجاکه زبان مجله فارسی است، لازم است آیین نگارش زبان فارسی کاملاً رعایت گردیده و از به کار بردن اصطلاحات خارجی که معادل دقیق و پذیرفته‌شده فارسی دارند خودداری شود.

ج) شرایط شکلی

۱. حداکثر حجم مقاله مشتمل بر کلیه‌ی صفحات اعم از عنوان، چکیده‌ها، بدنه، نتیجه‌گیری و منابع ۸۰۰۰ کلمه در قطع A4 به شرح آتی خواهد بود.

1. فرمت دریافتی فایل مقاله Doc یا Docx(آفیس ۲۰۰۷ یا جدیدتر) خواهد بود.